nytt!

shoppa vid sju ist för fem och kom hem vid kvart över åtta. men iaf här är det jag köpte ;)


pälsväst- rut m.fl.


halsduk med luva- rut m.fl.


tröja- rut m.fl.

och ja jag äääälskar Rut m.fl. om det är någon som inte har märkt det i detta inlägget.
hittade en klänning också men den fanns inte inne i Small så jag får hem den imorgon ist. kommer bild på den också såklart.  
alla kläderna från Rut m.fl. kan du hitta på www.exklusivvardag.se <-- LÄNKEN
finns jättemycket snygga kläder där!
(det är även där jag och felicia var modeller så kolla) ;)
godnatt, puss och kram /Sandra <3


VMA'S 2011

nu har jag varit hemma en stund efter en lång dag i skolan. nu sitter jag och kollar vma's! :D missa det i söndags och så såg jag att det började nu på mtv, äääälskar det!
vid fem åker jag och mamma och shoppar lite ;)
puss och kram /Sandra

bild på mig i söndags


Mobilblogg

Ligger i min säng just nu och somnar när som helst. Ska tillbaka skolan imorgon :) Känner mig så sjukt mycket bättre och efter skolan så blir det lite shopping som aldrig blev av i söndags då kommer bilder upp! :) hade tänkt lägga in en bild men Mobilbloggar, lovar att bli bättre på att lägga upp bilder. ;) Kraaaaamar/Sandra <3

You're amazing

Play The Moments, Pause The Memories, Stop The Pain, Rewind The Happiness (L)

Sandra<3Felicia<3Olivia

You and me yeah we should be one together then I'm happy forever <3

<3

Sitter nu en trött Felicia i soffan med pappa o kollar lite friidrott, efter en lång dag i skolan. Ska snart gå o lägga mig faktiskt. Ska bli riktigt skönt. :) puss o kram

can we start all over again?

hej allihopa, jag har varit hemma från skolan både igår och idag eftersom jag har varit riktigt sjuk :(,  så det är därför uppdateringen har varit som den är.
men nu mår jag så mycket bättre och har bara en liiiten förkylning kvar, så jag kommer säkert tillbaka till skolan imorgon har saknat alla så otroligt mycket! :)
det blir bättre uppdatering imorgon så håll utkik, juste jag ska också visa upp vad jag köpte i lördags ;)
kram/Sandra <3

Sjuk

Har varit hemma från skolan idag för jag är sjuk, Det är det tråkigaste som finns, sitta hemma hela dagen :( /Sandra

Sista inlägget för idag

Ligger och smsar med Sofie nu (saknar henne riktigt mycket! <3) och känner att vi ar mycket att prata om så jag säger godnatt till alla er och att vi hörs imorgon Puuuuss /Sandra

Sandra&Sofie

No one will mess with us girls When we turn him down...

I'm caught in this moment

I'm caught in your eyes

Nehe

Blev ingen shopping idag, va för tråkigt väder så jag har varit hemma och bara tagit det lugnt eftersom jag har blivit lite förkyld :(( Tänkte lägga upp en bild men jag Mobilbloggar så då kan jag inte lägga upp bilder. Men skola imorgon igen då, kul.... Vet inte vad som händer efter skolan men något kul blir det väl. :) Kommer fler inlägg ikväll så håll utkik ;) Puss och kram /Sandra <3

just nu:

just nu: sitter och snackar med Amaaanda i telefon <3


<3

i miss our time together, where are you? come home to me
/sandra


28/8-11

godmorgon, hade ingen tid att blogga igår eftersom jag först va i stan och shoppa sen när vi kom hem så fixade jag och familjen oss för att åka på kräftskiva. kom hem väldigt sent också så hann inte då iheller.
men nu har jag precis ätit frukost och ja. ska nog shoppa lite till idag ;)
när jag kommer hem idag så lägger jag upp shoppingen från igår och idag :)
/Sandra

felicia, jag och olivia


lördag

hej!
just nu sitter en rätt trött felicia i soffan och väntar på att sin familj ska komma hem, så att vi ska kunna åka till toppen och mest gå o mysa men också handla mat. :)
efter skolan igår så var jag med emil en stund innan jag bytte om o stack till träningen med tori (hon som vi tränat med i onsdags o torsdags också) hon körde grymt jobbiga saker med oss. alla var helt slut efter två timmar snabheter och lite trick på slutet. vid sjutiden så duschade jag och tora på hallen o cyklade sen hem till toras familj, nyqvist (dem är som vår "extrafamilj" , vi träffar dem ofta) sen åt vi kräftor där hemma o hade jätte mysigt! ;)
idag så har jag varit på hallen sen halv tio. jag har gått en ledar kurs, så att jag ska kunna ha en egen gympagrupp med emilia.
ha de bäst! puss felicia

Allt fixat och klart!

Bloggen är fixad och klar! Ni måste ladda upp bilderna i 700px och sen har jag även fixat några kategorier! Jag hoppas ni blir nöjda, annars får ni säga till mig! :D

PEACE ♥ min blogg ~

i came here to dance, but not with you

snart så sticker jag med mitt hopprepslag och tränar med Tori :D
ser fram emot det kommer säkert lära oss hur mycket som helst.
iaf så har jag precis skickat bilderna till hanna så hon fixar alltså bloggen snart :)
men jag pallar inte sitta här och nörda nu, utan jag går upp och bytar om istället
ha det bäst flodhäst! ;) /Sandra


Ännu en seg morgon...

Godmorgon, sticker till skolan om typ 25 minuter. Kommer bli en riktigt skön dag eftersom vi bara har fyra lektioner och klassråd :) När jag kommer hem så gör jag mig iordning för första träningen på nästan en månad! Ser fram emot det eftersom även jag ska träna med Tori från USA. :D Nu ska jag gå och fixa mig det sista Kram /Sandra

zzzzzz

är riktigt trött nu så ska va duktig och sova snart, sista inlägget från mig idag
puss och godnatt /Sandra

We're the kids in America

vill till USA! har suttit och snackat gymnasium med familjen och vill ni veta vad vi har kommit fram till?
jo absolut inget...
jag vet inte helt vad jag vill bli men känner mig så stressad för att man ska välja linje och allt sånt. haha okej jag vet faktiskt redan hur jag vill att mitt liv och jobb ska vara, men det håller jag fortfarande för mig själv tills jag känner mig säker.
har börjat fundera på språkresa, hade inte varit dumt va? ;) men har inte pratat med mamma och pappa om det än, så kanske borde göra det nu. :)
pussokram/Sandra


onsdag

hej hej!
idag har det varit en riktigt lång dag..
dan började med skola såklart. hade tre läxor till idag från igår..
lite för många lektioner idagmen iaf sen slutade vi vid tre, och då åkte jag hem.
här var då min syster, mormor o morfar som hade fixat lite mellanmål till mig :) efter de har jag pratat lite med dem å så och kollat på tv å bara tagit de lugnt, får passa på innan man blir dränkt i läxor när terminen har kommit igång..;)
nu ska jag gå och byta om för jag ska träna mellan sex och åtta med mitt lag, hopprep. en tjej från usa har flygit hit och ska hjälpa oss så att vi ska kunna kötta på kommande tävlingar ;D hon heter tori och är grymt duktig!
efter det blir de väl dusch, mat o lite tv innan sängen kallar på mig.
puss o kram skumbanan

en bild från fotograferingen i måndags :)

reaching for something in the distance

ja, nu sitter jag här hemma efter en andra dag i skolan. har gjort lite spanskglosor och så. men kollar just nu på the hills, som jag hade inspelat :D ääääälskar den serien! <3 men ja har ju inte gjort ngt speciellt så har knappt något att blogga om ;) puss och kram /Sandra


en av bilderna från igår :D


Först dagen i nian

Hejsan! Ledsen för dålig uppdatering, men har haft mkt att göra så har inte riktigt hunnit med helt enkelt. Men nu e jag tillbaka iaf;) Sitter här nu och har precis kollat på svenska hollywood fruar exakt som sandra å säkert många andra;) Som sandra sa så blev vi fotade idag de va riktigt kul å de e bara att hoppas att bilderna blev bra:) å hoppas att vi får dem så fort så möjligt så att vi kan fixa bloggen å så:) men iaf så va de första dan i skolan idag. De va längesen sen senast! När vi skrev vårt första prov i matte idag kände man att man har haft 10 veckors lov.. Men de gör de ju alltid efter sommarlovet:) vi har nya lärare i ALLA ämnen, Bra ju nu innan sista året.. Men de ska väl gå bra.:) Bloggar från mobilen, därför ingen bild:) Puss o kram Felicia

Svenska hollywoodfruar!

jaaaa, sitter och kollar premiären av svenska hollywoodfruar! älskar det! :D
jag och felicia va och fotades innan och det gick jättebra. vi får våra bilder imorgon ungefär och då kommer bloggen fixas och bli superfin :)
men nu ska jag kolla klart, vi hörs imorgon. puss och kram /Sandra

-

sometimes when i close my eyes i think of you


First day of school

idag va det första dagen i nian, vi har fått nya klasser och jag tycker faktiskt att vår är bra. schemat är bra och det är inte sena dagar.(Y) tio över sju kommer felicia hem till mig och sen sticker vi och blir fotade (säger till när bilderna kommer såklart, men det blir inte idag). tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktisk, har ni några förslag? :)
sålänge så får ni en dålig dagens outfit bild från webbkameran ;)

svart linne- ginatricot
rosa blus- vero moda
jeans- jc, crocker

kram /Sandra


click flash

haj på er, nu har jag valt kläder inför imorgon till mig och bror. (Y) imorgon taggar jag och felicia nian och våra syskon börjar båda i femman. hoppas vi inte gör så mycket i skolan imorgon. har börjat packa ner kalender, pennor och sånt i väskan + ett nytt lås till det nya skåpet (eftersom ALLA kunde låsa upp mitt förra lås). vet inte riktigt varför felicia inte bloggat men kanske ville njuta ordentligt av den sista delen av sommarlovet. :D
men imorgon är vi alla på plats i skolan igen, jippi......
bror <3
och jag :D
KRAMAR /SANDRA

Home sweet home

hejsan, nu är jag hemma från vallåkra. det har varit en riktigt rolig helg nu innan skolstarten imorgon.
jag och olivia tog tåget och på tågstationen i Malmö hämtade mina föräldrar oss och vi blev hemkörda. nu sitter jag och kollar film och vet inte riktigt vad som händer ikväll men just nu tar jag det lugnt för det har varit sånt ös hela helgen, haha vi tjejer har haft så kul med våra nya kompisar från tomelilla ;)

imorgon börjar ju skolan, TAGGA eller nej. puss o kram /Sandra

olivia, jag och felicia för ett år sen innan vi stack till skolan då vi skulle börja åttan.
men nu börjar vi nian! sista året på sandeplan innan gymnasiet, nu är vi äldst! :D


Vallåkra!

min mobil har dött så jag kan inte mobilblogga och därför kanske ni får sämre uppdatering. men igår blev det en riktigt lyckad kväll med olivia, elin, klara, emma och alice. vi gick runt i byn och hitta några trevliga grabbar från tommelilla ;)
ja ikväll blir det väl ungefär samma. det är riktigt kul här och vallåkra är helt fullt med folk :)
ser fram emot ikväll tjejer <3
puss och kram / Sandra

Jag och Olivia på Ven <3


Tommelilla och busskort

Är i vallåkra med Olivia och ska sova nu. Berättar imorgon om vad som hänt idag för spännande ;) kram/Sandra

Confused.

Are those your words or is it just as you'r saying to make me happy?

I'm at the top of mountain and I feel that I will fall, fall for you

Hellooo, ska sova nu, måste upp tidigt imorgon igen och det känns som om jag har tusen saker att göra innan klockan 9 imorgon bitti så det är nog bra om jag somnar nu. Men ville bara säga godnatt och sov gott. Imorgon blir det vallåkra efter gympauppvisnig! :D Mobilbloggar, därför får ni ingen bild. Bye bye! /Sandra <3

maaaaaaaaat

hej nu ska jag äta hejdå


Angående fotograferingen...

Heeeeeej soooooolen!! ÄNTLIGEN säger jag bara, solen har hittar tillbaka till skåne.(y) men såklart så va vi inne i en gympahall hela dagen. fast klockan 3 så tog vi ut lite redskap och hällde såpa och vatten på de så vi hade en egen sån slide. riktigt kul va det. :) sen så fortsatte jag och olivia att dela ut kämpinges schema (för er som inte vet vad kämpinge är för något, så är det en gympaförening) och äntligen blev vi klara :D är riktigt stolt faktiskt. (a) Men men, angående headern så ska jag och felicia åka till en fotograf på måndag kväll där vi kommer ta bilden/bilder till headern och sen kommer Hanna att fixa bloggens utseende. kommer bli superduper fin, det lovar jag. :) om ni har frågor så bara ställ de vi svarar på det ni vill veta, om det är ngt om oss, gymnastiken eller något annat ni vill veta så bara fråga på. ;) Kram /Sandra


Mín tröja jag gjorde på vårt konfirmationsläger,
VEN JUNI-11:
LOVE AND MISS! <3

Gympaläger!

Sitter i omklädningsrummet och snackar med alla tjejer som är på lägert, när vi slutar så sticker jag och Olivia ut och fortsätter dela ut kämpinges schema. Kulkul :/ efter Blir det nog lite shopping :D Loooove it! ;) <3 puss o kram /Sandra

Internet har inte funkat här hemma idag.../Sandra


I won't break down

hellooo, nu har jag precis ätit klart och kommit hem från ännu en runda där jag har delat ut kämpinges schema.
vet inte riktigt vad som händer ikväll men på fredag åker jag och Olivia upp till Vallåkra och stannar där tills söndag! kommer bli så kul! :) puuuss /Sandra

En bild på mig och Olivia för nästan exakt ett år sedan :)

LOVE U SIS <3

I can't open up my heart without a care

Hej, som felicia sa innan så har vi varit ledare på ett gympaläger idag och ska vara det resten av veckan också. meeeeeen, nu sitter jag i soffan och kollar lite olika bloggar. och om exakt en vecka så har jag varit i skolan för första gången efter sommarlovet och har börjat nian. känns ganska drygt men känner på mig att terminen kommer bli bra ändå. ;)
haha vet inte riktigt vad jag ska skriva det händer liksom inget speciellt längre eftersom det är så nära skolstarten. men om ni har något speciellt ni vill veta så fråga på eller berätta vad ni tycker att vi ska skriva om, sååå fråga på bara ;) kram /Sandra

Bild från EM i Ungern i hopprep.
på bilden: Olivia, Jag, Matilda, Emma och Amanda :) <3


måndag

hej!
har precis kommit hem efter en jätte lång dag i kämpigehallen. idag va nämligen första dagen på gympadaglägret som är denna veckan till fredag. :) efter lägret som slutade klockan tre så åkte jag och linnea och delade ut kämpinges nya schema för året. vi cyklade runt i höllviken och delade ut dem, men dem tog slut efter ett tag, så vi får göra klart det ngn annan dag:)nu ska jag duscha och fixa mig, så får vi se vad som händer ikv. 
  


en bild från i sommras. när vi va i frankrike, som va ett av många länder som vi va på semester i ;)
saknar värmen! solen, var är du? kom fram! ;)
kram Felicia

godnatt

sitter just nu med familjen i soffarna och ska alldeles strax gå och lägga oss. :) idag har jag, med familjen varit hos våra kusiner som bor i hyllie och ätit lunch och bara haft det mysigt. kom hem vid hlav sex å då har vi spelat lite spel och så :) sen ikv har vi bara ätit gott och kollat lite på mff-milan och sen på lite annat. vi åt chokladpanacotta. riktigt god! br gjort freddie:D nu kallar sängen på mig så sov gött och dröm sött ;)

kram felicia


The Clique

Nu har alla gäster åkt hem, vi har gjort allt möjligt idag och kom nästan precis upp ur jacuzzin (stavning) och kollat lite på mff-milan :) snart ska jag sätta på en film och har bestämt mig för att kolla på The Clique :)
kram /Sandra

jag och bror <3


There's a fire starting in my heart

Hej igen, tänkte bara säga att nu någon kväll i veckan så ska jag och felicia ta bilder till en ny header och sen så ska vår kompis hanna fixa bakgrund och sånt eftersom vi inte riktigt gjord det ordentligt :P
men det kommer snart nytt och mycket förbättrat, vi kommer såklart skriva vilken dag den kommer upp, så håll utkik. men sålänge får ni nöja er med den vi har nu ;)
puss och kram/ Sandra


GRATTIS MAMMA!

Grattis mamma på födelsedagen! Vi älskar dig! <3 puss och kram / Sandra, Jonathan och Patrik

På bilden: Min yngsta kusin och Mamma :)

Idag är det mammas födelsedag och den ska firas med min moster och hennes familj och mormor och morfar som kommer hit klockan 2. Så nu ska jag börja fixa mig. Kommer fler inlägg under dagen. ;)
Kraaaaamar/Sandra <3


Godnatt kram /Sandra



älskar er!


Ny duschad och fixad och klar sitter jag nu i väntan på olivia o hennes mamma ska hämtar mig. vi ska till elviras konfirmation idag. :) i förmiddags så tog jag det bara lugnt och såg en film med familjen, mys:) efter vi har varit i kyrkan ska jag olivia och sandra hem till elvira på hennes släktfest.
sen ska jag , sandra och olivia hem till olivia och bara mysa till tusen! se film och laga mat;) älskar er tjejer!
Kram Felicia
bild från i våras på emils överraskningsfest ;)  inte världens finaste bild men de va vad jag hittade just nu ;)


sandra lånade min kamera en stund...

nu är den proppad med bilder på henne... ;)här är en av alla vackra. Kramar Felicia
Nu är den proppad med bilder på henne... ;)här är en av alla vackra.
Kramar Felicia;)

Don't forget me...

Helloooo, va i stan efter mötet och handlade lite presenter till mamma som snart fyller år och till bästa Elvira som konfirmerar sig imorgon! :D Men har dock inte bestämt vad jag ska ha på mig än(PANIK)! så nu ska jag upp till garderoben och rota fram någon klänning. Bara så alla vet så saknar jag ven så OTROLIGT mycket (va där på konfirmationsläger) så ni får en bild därifrån ;) Kram /Sandra

Haha, kan ni hitta oss? ;)


fredagkväll

Hejsan!
Sitter just nu och väntar på att våra gäster ska komma.
Idag har jag varit i stan med mamma, freddie och emil och shoppat loss;) ska försöka fixa en bild på allt senare.
Som sandra skrev så va vi på ett möte precis. Vi ska vara leda en grupp tillsammans faktiskt:) vi ska ha flickor som är födda 03, tillsammans med linnea murmark och en till sandra. spännande;)
Nu ska jag fixa mig lite innan gästena kommer:)
Kram Felicia

Friday!

Hej allihopa, sitter hemma och tar det lugnt idag. Om ungefär en timme ska jag och felicia vara nere vid gympahallen på informationsmöte inför nästa veckas gympa dagläger där vi ska vara ledare. :)
Det är en ganska seg dag så hade inget speciellt att skriva om, men det blev något iaf.  :)
kram/ Sandra
Bjuder på en snabb bild på mig just nu. ;)


sandra&felicia

Äntligen så har vi fixat en blogg! :)
Det ska bli riktigt roligt att blogga å vi hoppas att du kommer följa vår blogg;)
Vi har hållt på hela dagen, med många motgångar... men tillslut så fixade vi det!
Nu har vi en blogg iaf, den behövs dock snyggas till lite och så;) det ska vi lösa senare. behöver sova först:)
Att blogga är nytt för oss båda, så detta ska bli spännande med ngt nytt.
puss&kram


sandraochfelicia


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0